Voetreflexologie

Binnen mijn praktijk in Den Haag help ik mensen bijvoorbeeld met voetreflexologie.

Voetreflexzonemassage is een effectieve natuurgeneeskundige therapie die dient als aanvulling op de reguliere gezondheidszorg. De hele mens is terug te vinden in de voet. Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden.
Voetreflexzonemassage brengt levensprocessen die zich hebben vastgezet weer in beweging. Deze massage is een goede ondersteuning bij vermoeidheid, slapeloosheid en hoofdpijn. Ook kan het klachten als constipatie, rugpijn, oorsuizen en vermoeidheid in de benen helpen verminderen. Bij hartklachten en problemen met de bloedcirculatie kan voetreflexzonemassage een positieve werking hebben.

Het dient vooral ook voor de ont-spanning.

 

Voetreflexologie bij zwangerschap.

Het dient vooral ter ont -spanning 

en uiteindelijk zeer positief werkzaam bij de aankomende bevalling. Veel vrouwen hebben door de voetreflexmassage een natuurlijke bevalling kunnen beleven zonder ingeleid te worden. Dat komt de moeder en  het kind ten goede. Tijdens deze massages geef ik uitgebreid advies over de juiste ademhaling voor het bevallingsproces. We gaan het samen oefenen. Je bent fantastisch voorbereid op je gezinsuitbreiding.

Niet alleen fysiek maar vooral ook mentaal en emotioneel. 

 

Warning: file_put_contents(/home/reginacove/domains/reginacove.nl/public_html/files/cache/pages/2/5/d/25da94c47930ebfc142f03ddf91c118f9845587a011c7942e5ec38baf71dbcf0.cache): failed to open stream: Permission denied in /home/rupz/share/installaties/concrete5634/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62