Quantum bodywork - Cranio-sacrale therapie

Opbouwend op Shiatsu en andere vormen van lichaamsbehandeling, zoals bijvoorbeeld osteopathie, is Quantum Bodywork een (r)evolutionaire vorm van lichaamsbehandeling welke de cliënt in staat stelt nog doelgerichter en efficiënter de in hem aanwezige reserves te benutten en deze ook voor zijn harmonische groei- en ontwikkelingsproces te gebruiken. Quantum Bodywork is voor een ieder die met zijn persoonlijke ontwikkeling bezig is. Quantum bodywork betekent onder andere werken met de faszie. Faszie is een multidimensionaal net, wat alle organen in het lichaam verbindt en alle informatie, van mechanische of geestelijke (psychische) aard, ontvangt en doorgeeft. Het werken met de faszie maakt het mogelijk een stilte te creëren, waarin het hele systeem (lichaam) zich opnieuw gaat organiseren. Deze behandeling wordt cranio-sacrale arbeid genoemd.

In mijn praktijk in Den Haag help ik je graag verder met Quantum bodywork / Cranio-sacrale therapie. Maak vandaag nog een afspraak.

Warning: file_put_contents(/home/reginacove/domains/reginacove.nl/public_html/files/cache/pages/e/c/a/ecaee44619983973ef8868e3acd7b4df28bcc71a42b3de73099318dd827209fc.cache): failed to open stream: Permission denied in /home/rupz/share/installaties/concrete5634/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62