Fotos_praktijk6b.jpg 

Klanten spreken

‘Een jaar geleden leek het alsof mijn lichaam een paar onderhoudsbeurten had overgeslagen: stram en brak. De eerste behandelingen van Regina Cové waren daardoor overweldigend. Naarmate de behandeling langer duurde werd mij duidelijk dat er een bepaalde relatie was tussen enerzijds de kleine, zeurderige pijntjes her en der in mijn lichaam en anderzijds bepaalde onopgeloste vraagstukken in mijn leven. Dat was een ontdekking op zich, naast de weldaad van een goede ademhaling en correcte houding voor het algemene welbevinden. Het huiswerk van Regina – voor nek, rug en benen – blijf ik toepassen. Simpelweg omdat het mij een goed doorbloed en hecht contact met de aarde geeft. De behandeling is nu even klaar, maar ik weet wel tot wie ik mij zal wenden als zaken dreigen vast te lopen en het lichaam als eerste gaat protesteren. Als het goed is zal ik die signalen dan eerder doorhebben.’

 

07.04.2016

Lieve Regina, ik voel me een ander mens, dank je wel. A.D.

 

23.06.2016 

Lieve Regina, ik heb je lang willen schrijven naar aanleiding van onze laatste sessie.Daar is iets gigantisch gebeurt toen je met mijn hoofd in je handen ging zitten. Het was zo een geweldige ervaring dat ik niet weet of ik hem überhaupt met woorden kan beschrijven en ik heb vaak en lang over moeten nadenken wat het eigenlijk was voor een zeer intense gevoel van volledig en onvoorwaardelijk geborgenheid was.En als ik dan verder nadenk, is het me ook duidelijk, dat geborgenheid iets is , wat ik veel meer heb gemist als kind , dan per se liefde. Het is me duidelijk geworden dat het gevoel van   "hier ben ik veilig"hier kan me niets gebeuren, heb ik als kind nauwelijks of nooit gekend. En daardoor worden een aantal andere zaken zo langzaam ook makkelijker te begrijpen

Ik probeer nu waar ik tot deze inzicht ben gekomen weer dat gevoel van geborgenheid naar voren te halen.Soms lukt het en soms helemaal niet. Maar ik ben je in ieder geval zeer , zeer dankbaar voor dat je me op deze gedachten hebt gebracht. Maar ook daarvoor dat je er gewoon bent en voor de enorme plezier , die ik heb van de sessies bij jou.

M. E. Frankrijk 

Regina Cové weet altijd de vinger op de "zere plek" te leggen. Zij houdt je een spiegel voor en herinnert je aan wat je diep van binnen zelf al weet. Zij weet precies wanneer het goed is te praten en wanneer het beter is niets te zeggen. Zij kent de grenzen van de client en respecteert die.
Een shiatsu behandeling van Regina is doeltreffend omdat zij altijd voelt waar de client zich bevindt in het proces. Het is onmogelijk om tijdens een behandeling "te doen alsof". Zij voelt dat feilloos aan en weet hierin goed bij te sturen. Zij maakt daarbij gebruik van haar brede opleiding en natuurlijke wijsheid. Tijdens Regina Cové 's behandelingen vind je elke keer een stukje terug van wie je eigenlijk bent.

 

Na veel zoeken ben ik een paar jaar geleden bij Regina terecht gekomen. Ze heeft me uit mijn burn-out geholpen en op cruciale momenten het verschil gemaakt. Inmiddels ben ik vertrouwd met het continue proces  van persoonlijke ontwikkeling en ga ik graag naar Regina als ik er zelf lastig uit kom.Vaak is de aanleiding een lichamelijke klacht die zij liefdevol en krachtig aanpakt door massages terwijl wij de onderliggende aspecten samen bespreken. Haar scherpe intuïtie in combinatie met haar praktische instelling zorgen ervoor dat ik elke keer weer blij en verrast ben met de zeer bruikbare inzichten. Het is vaak het zetje wat ik op dat moment nodig heb. Bedankt.

29.10.2014 Caroline B.

 

Als moeder van 3 kinderen met een bijna full-time baan vind ik het moeilijk rust te vinden en tijd te nemen voor mezelf. Het "moeten" lijkt altijd maar door te gaan en maakt dat ik niet echt een balans vind tussen werk-privé.

Regina helpt me om het denken en voelen , werk en privé weer in balans te krijgen. Na een sessie met haar voel ik me weer ge-aard en lukt het me beter rust te vinden in mezelf. Door verschillende oefeningen , maar ook gesprekken en reflectie weet Regina het voor elkaar te krijgen dat ik me energieker voel. Haar tips en trucs zijn makkelijk toepasbaar. Ik neem ze graag ter harte en gebruik ze in mijn drukke bestaan.Ook dat lukt al aardig, van wegen de eenvoud van haar methodes.Mijn bezoekjes aan Regina zijn een kado aan mezelf en maken dat ik als mens en moeder beter in balans kom en hopelijk uiteindelijk blijf.

Renilde 21.10.2014

 


25.11.2013

De shiatsubehandeling van Regina doet mij erg goed. Ik voel me anders in mijn lichaam, voel me fijner en vooral

kalmer.Dat was ook mijn hoop. Dat heeft zij met haar techniek , kennis, fijngevoeligheid en aandacht mooi weten te bewerkstelligen. Wat een fijne vrouw.

 

klant.

 

Pauline Hoogzaad, 7 oktober 2014

 

Al een tijdje loop ik rond me heel veel boosheid , deze komt regelmatig omhoog als ik in conflict ben met mijn dochtertje, het kan dan hoog oplopen.  

Hier hebben mijn dochtertje en ik veel last van. Via een vriendin kwam ik Regina tegen. Nadat ik voor de eerste keer bij Regina was geweest, werd het gelijk al een stuk rustiger in mij. We hebben de oorzaken en inzichten kunnen vinden , die het mij mogelijk maakten om op nieuwe wijze met de situatie om te gaan.

Het werkte direct. Hier ben ik erg blij mee.

Wanneer ik bij Regina de deur uit ga, voel ik me groter, lichter en geheel verbonden met mezelf, heel bijzonder.Ook vind ik het fijn dat zij gelijk bruikbare tips aanreikt.

 

Dank je wel voor je liefdevolle aanwezigheid.

Pauline. 2014

 

 

 

"Ik ga naar Regina voor shiatsu behandelingen en kan haar van harte aanbevelen. Ik ben heel erg blij dat ik haar gevonden heb. Regina heeft een heel sterke intuïtie die, samen met haar vakkennis, ervoor zorgt dat elke sessie een weldaad is. Ik kom altijd heel rustig bij haar vandaan. Maar dat niet alleen - elke keer krijg ik weer een nieuw inzicht door onze gesprekken of iets simpels dat ze zegt. Vaak heeft Regina aan een half woord al genoeg, dus de interactie loopt heel soepel en natuurlijk. We hebben ook een kaartenreading gedaan wat tot verbazingwekkende uitkomsten en inzichten leidde.
 
Issues die aan bod kwamen en die wij besproken hebben, heb ik bijzonder snel op kunnen lossen. Ze biedt een nieuw perspectief en handvaten om met situaties om te gaan.
 
Wat ik ook zeer waardeer in Regina is dat ze zowel intuïtief als down-to-earth is. Geen zweverig type. Gewoon een heel praktisch iemand met speciale gaven en vaardigheden waarbij je je automatisch op je gemak voelt."

Ilona


EFT
In een EFT sessie heb ik met Regina gewerkt aan mijn zelfvertrouwen. Het is geweldig (en wonderlijk) om te ervaren dat ik door deze sessie echt veel meer vertrouwen heb in mijzelf en daardoor steviger in mijn schoenen sta. Ik kan mijn grenzen op een positieve manier en met respect voor de ander een stuk beter stellen. En dat geeft heel veel rust.

Engelenreading
De Engelenreading door Regina bevestigde duidelijk dat ik op het juiste pad zit. Het is ontroerend en geruststellend om te ervaren dat ik op een hoger niveau aangemoedigd en begeleid wordt. Het geeft me kracht om mijn plannen door te zetten en te vertrouwen dat het - alhoewel ik niet precies weet hoe - goed gaat uitpakken.

Lieve groet,
Sandra

 

Lieve Regina,
 
Ik voel me super! Ik ben blij, gemotiveerd, ik voel me vrij en volle liefde. gisteren heb ik mijn moeder gebeld allen om te zeggen dat ik haar misde. Dus bedankt voor je energie en learnings! Ik voel me echt prettig!
 
Het sleutel is inderdaad acceptatie maar ik wiste het niet dat we kunnen aan onze slechte gevoelens ook aandacht geven... wunderbar!
 
Nogmals bedankt!

 

Lieve Regina!!

Hoera hoera! De engelen hebben mijn vraag gehoord en beantwoord.
Vandaag heb ik mijn huis verkocht!!!! Uiteraard moet het contract nog getekend worden en de financiering rond. En dat blijf ik visualiseren totdat ik mijn handtekening daadwerkelijk op de uiteindelijke koopovereenkomst heb gezet..
Dank je wel lieve Regina en lieve engelen!!

liefs, S.

 

Ik was lang op zoek naar iemand die mij kon begeleiden in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Daarbij had ik de behoefte aan massagetherapie Shiatsu vanwege een aantal lichamelijke klachten.Bij Regina kon allebei.Ze is in staat om je op verschillende vlakken te ondersteunen, afhankelijk van de behoefte.Deze behoefte voelt ze goed aan.Daarnaast is ze zeer bekwaam op verschillende gebieden, mentaal, fysiek, energetisch en emotionele vlak. Ze behandelt liefdevol,professioneel en met respect voor ieders ervaring.

Ik heb ontzettend veet te danken aan Regina, die mij helpt om op alle vlakken van mijn leven krachtiger  en me zelf te zijn

C.B.

13.12.2013

Ik was al jaren benieuwd naar voetreflexologie, maar had toch nog steeds niet de stap genomen om ergens een afspraak te maken.

Toen Regina mij warm werd aanbevolen, besloot ik hier verandering in te brengen. De eerste afspraak

wist ik niet wat ik kon verwachten.Maar naast voetreflexologie en shiatsu bleek Regina iets veel waardevollers te bieden. Tijdens haar  behandeling zoekt en vindt ze onverwerkte emoties en thema"s  waar ik steeds op vastloop.

Samen werken we dan aan inzicht en oplossingen.

Daarmee voel ik letterlijk spanning van mij afglijden, nieuwe  energie stromen en sta ik met meer vertrouwen in het leven.

N.K.

Ik kom al drie jaar regelmatig bij Regina in haar praktijk.

Ik bespreek dan met haar de dagelijkse dingen waar ik tegenaan loop, groot en klein.

Bij Regina worden mijn problemen licht.

Zij heeft mij uitermate goed begeleid bij mijn zwangerschap en bij het overlijden van mijn moeder.

Voor dit laatste heb ik handreikingen gekregen waardoor ik dit verlies kan dragen.

Regina is een warme persoonlijkheid, met een luisterend oor en humor.

12.2.2013  Danielle T.

 

Een jaar na een ernstig ongeluk, waarbij ik mijn beide hielbenen en een rugwervel brak, kom ik in januari 2011 bij toeval door een internetaanbieding terecht bij de praktijk van Regina Covee.

Ik voel mijn lichaam niet goed. De pijn , die ik wel voel, wil ik liever niet voelen. De zenuwen in mijn linkervoet reageren niet goed, ze geven niet de juiste signalen door en ik kan niet goed op mijn voet staan.

Mijn rug is stijf en heeft ook moeite met bewegen. Ik heb weinig energie .Regina leert me allereerst om naar de pijn toe te ademen en deze niet vast te zetten in mijn lichaam, maar toe te laten.Ze leert me ook beter mijn  grenzen aanvoelen. Door middel van o.a. Voetreflextherapie zorgt ze dat de doorbloeding weer beter wordt in mijn benen en voeten en ze activeert mijn spierenom weer beter te gaan werken. Ze maakt door massages en energetische behandelingen mijn lijf soepeler en geeft me advies bij de tekorten die mijn licham heeft opgelopen door medicijgebruik en het lang niet kunnen bewegen.Ik leer lanzaam weer steeds beter op mijn voeten staan en krijg meer energie. Nog steeds ben ik  er nog lang niet,maar ik voel mijn lichaam weer beter, mijn voet reageert af en toe al beeter op prikkels, mijn rug durft weer te dragen en bovenal, ik heb weer beetje bij beetje geleerd om van mijzelf en mijn lichaam te houden.Wat ik van Regina leer helpt me ook zelf weer meer vertrouwen te hebben in mijn eigen kunnen. Hier ben ik erg dankbaar voor.

Freya L. 19.2.2013

 

Dank je wel lieve Regina.Het gaat goed sinds ik bij jou vandaan kwam van de sessie en je mijn hart geraakt hebt.Alsof ik er helmaal klaar mee was met het oude stuk en het nieuwe stond te trappelen. Zo ervaar ik het.Het vult en vervult me  en ik voel me heel dankbaar hier voor. Je hebt goed aangevoeld wat nodig was bij mij in het proces.

Dit is echt mooi werk van je die verbinding te leggen met dit goddelijke stuk in ons.

Eeen dankbare blije A.

Het voelt nog steeds verbonden in me en mijn cellen openen en vullen zich met LIEFDE en dit maakt alles anders in mij en in de interactie met mijn omgeving. De vernauwing is opgelost.

Lees regelmatig in het boekje van H.S. over de moderne inwijdingsweg van de Christusgedachte in ons. Dat is precies zoals ik het voelde bij jou. Voel me dankbaar voor mijn pad op dit moment en besef dat het steeds weer uitdagingen geeft maar dat dit de diepte en vrijheid en rijkdom geeft.

 20 mei 2013 A.D.

Warning: file_put_contents(/home/reginacove/domains/reginacove.nl/public_html/files/cache/pages/3/8/d/38d86bbae586a85979755924316e902dc2f079c9267ea826f72e89e3c81936e2.cache): failed to open stream: Permission denied in /home/rupz/share/installaties/concrete5634/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62