Ademhaling


Behalve dat de ademhaling de elementaire levensfunctie in stand houdt, is de ademhaling het krachtigste hulpmiddel om onszelf te transformeren: om gifstoffen te verbranden, geblokkeerde emoties te ontladen en de structuur van het lichaam en het bewustzijn te veranderen. Zonder adem zouden wij niet kunnen spreken, want lucht is de kracht achter onze stem. Zonder zuurstof zou het niet mogelijk zijn voedsel te verteren. Onze hersenen zouden niet kunnen denken. Onze ademhaling is een bron van levenschenkende, genezende en reinigende energie.
Het is dus een feit dat de ademhaling een opmerkelijke rol in ons leven speelt. Door te oefenen in het willekeurig gebruik van de ademhaling en de capaciteit bewust te vergroten, zal dit diepe ademhalen uiteindelijk een tweede natuur worden. De ademhaling kan de structuur van het lichaam wijzigen.

Ik nodig je uit om een keer naar mijn praktijk in Den Haag te komen voor een sessie Ademhaling. Het geeft direct meer lucht! Maak vandaag nog een afspraak.

Warning: file_put_contents(/home/reginacove/domains/reginacove.nl/public_html/files/cache/pages/8/2/f/82f37f2ec0b4cd37c28a060663e54a5e5d460cbfa69aa5eda5493f39eef56f5b.cache): failed to open stream: Permission denied in /home/rupz/share/installaties/concrete5634/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62